SkyBlock Update
Started by Semmetje11lolly

Hey SDpark Community,

 

Na maanden dicht te zijn geweest, is SkyBlock eindelijk weer heropend met een gloednieuwe update! Er is veel toegevoegd, dus laten we gelijk beginnen...

 

🌍 Nieuwe Spawn gebieden

 

In de Spawn van SkyBlock zijn een paar nieuwe gebieden toegevoegd. Zo is er nu de Farm, hier kan je meloenen en pompoenen hakken die om de zoveel tijd weer teruggroeien. Ook is er het Oude Bos, hier kan je bomen hakken voor hout die ook om de zoveel tijd weer teruggroeien. Ook komt er binnenkort een PvP Arena!

 

🧭 SkyBlock Menu

 

In het laatste vakje van je hotbar zit nu een Nether Star. Dit is het nieuwe SkyBlock menu! Via dit menu kan je veel verschillende dingen doen. Een paar voorbeelden zijn: Van je Eiland naar de Spawn teleporteren en andersom, de shop openen, Eiland Instellingen beheren, je Upgrades beheren en zo veel meer. 

 

🪓 Skills, abilities en Mana

 

Skills zijn een nieuwe manier om geld en unieke abilities te krijgen! Je kan al je Skills bekijken door /skills te typen of via het SkyBlock Menu op het Diamond Sword te klikken. In totaal zijn er 15 unieke skills met elk hun eigen abilities. Een paar voorbeelden hiervan zijn: Rijkelijke Oogst, Eerste Slag, Pick Meester en zo veel meer! 

Ook zijn er Mana Abilities. Deze abilities unlock je op level 7 van Landbouw, Bevoorraden, Mijnbouw en Vissen. Deze ablities zijn sterker dan de normale abilties, maar kosten wel mana om te gebruiken. Standaard heb je 50 mana, maar door Skills te levelen, kan je meer Mana krijgen. Als je een Mana Abilitie gebruikt, kost dit een beetje Mana (verschilt per abilitie) en komt het in een cooldown. Mana regereneert gelukkig wel! 

 

⚔️ Nieuwe Items

 

Met deze update is er een nieuwe set uitgekomen, de 'Dragon' set! Dit is het nieuwste, sterkste armor in de game, zelfs sterker dan het oude sterkste Emerald Armor. Ook komt deze set met een eigen zwaard, het Dragon Sword, meer damage dan het Emerald Sword, maar geen Knockback III en Experience I. Hoe je deze nieuwe items maakt, kun je zien door /recipes te typen of via het SkyBlock Menu op het Book te klikken. 

 

✨ Auction House en Profielen

 

Eindelijk is er een goede manier om met elkaar te handelen, het Auction House. Open het Auction House door /ah te typen. Via dit nieuwe menu kun je jouw items verkopen aan andere spelers en kun je items van andere spelers kopen. 

Ook zijn er profielen gekomen! Altijd al willen weten wat voor armor die persoon nu draagt, maar je komt er maar niet achter? Rechts-klik gewoon op die persoon en er opent een handig menu waarin je kunt zien welk armor de speler draagt, welk item die vast heeft en je kunt de speler via dit menu zelfs inviten voor je Eiland!

 

En natuurlijk zijn er nog veel meer kleine dingen veranderd, maar die zijn zo klein dat ze het niet waard zijn om hier te zetten!

Ohja, er is ook een update-video uitgekomen! Bekijk deze hier!

 

⚖️ Balance Changes

 

Items

Meteor Bow

Damage van 15 -> 20

Knockback van 1 -> 0

 

Fire Bow

Cooldown van 0.5 sec -> 1.0 sec

 

Spawn Gebieden

Mijn

Diamond en Emerald ore regeneratie van 90 sec -> 60 sec

 

Bedankt voor het lezen!

^Het SDpark Team

❤️ Owner van SDpark ❤️

3 maanden geledenLaatst bewerkt: 3 maanden geleden
^